Om Phoenix

Nysgjerrighet og vitebegjærlighet er grunnleggende behov hos mennesket. Siden charter-turismen slo igjennom i 60-årene, har stadig flere mennesker fått oppleve fremmede land og kulturer. Reisene som lenge dominerte, var bade- og rekreasjonsreiser, hovedsakelig til middelhavsområdet og Sørøst-Asia. I de senere årene har også såkalte opplevelsesreiser blitt svært populære, ofte til mer eller mindre fjerne destinasjoner.
 
Vår ambisjon er å formidle kunnskap om landets historie, natur og kultur i løpet av reisene. Vi prøver også å gi våre reisedeltakere muligheten til å møte lokalbefolkningen i hverdagen, på jobb og i fritiden. Med disse grunnforutsetningene startet vi Culture Travel i 1991. Fra og med 2004 begynte vi å markedsføre det tidligere Culture Travel under navnet «Phoenix», som er et lykkebringende symbol i kinesisk mytologi.
 
De første årene av virksomheten dominerte Kina fullstendig som reisemål. Med tiden har vi imidlertid utvidet programmet vårt til å inkludere Thailand, Kambodsja, Laos, Vietnam, Burma, Peru, Mexico og Sør-Afrika. I løpet av de siste årene har vi ekspandert ytterligere, og nå arrangerer vi reiser til nær sagt alle verdens hjørner. I tillegg til asiatiske og søramerikanske destinasjoner har vi også begynt med USA og Afrika. Vår ambisjon er å være en kvalitetsarrangør med hele verden som virksomhetsfelt.
 
Åpningstider: mandag–fredag: 09.00–17.00 lørdag–søndag: stengt
Adresse:  Norra Gubberogatan 30, 416 63 Göteborg.