Japan

Tokyo

Japan

Den i dag yrende byen Tokyo har siden 1868 vært Japans hovedstad.  Ut fra en liten fiskerby ved navn Edo har verdens største metropol vokst fram. Fra å ha vært hjem for samuraier, geishaer og syndefulle tehus, består Tokyo i dag av en... ..

Les mer

Takayama

Japan

Takayama, også kalt "Lille Kyoto" grunnet sin elegante arkitektur og kultur. Det er en søvnig, men i japansk målestokk liten fjellby med mye å tilby både for den kulturinteresserte såvel som naturelskeren. Takket være sin isolerte... ..

Les mer

Kyoto

Japan

Kyoto anses for å være Japans kulturelle vugge og er derfor et ’must’ på de aller fleste Japan-reiser. Her blir tradisjonelle kunstarter tatt vare på og verdsatt i større grad enn andre steder, og for den som evner å trenge igjennom... ..

Les mer

Kanazawa

Japan

Kanazawa ble tidligere kalt Kaga-regionen, og var under Edo-perioden landets rikeste. Kanskje er det derfor området selv i dag er berømt for sitt utsøkte kunsthåndverk og fantastiske matkultur.
Kulturliv og mangelen på industri... ..

Les mer

Hiroshima

Japan

Hiroshima behøver egentlig ingen nærmere historisk presentasjon. Vi har alle hørt og lest om atombomben som amerikanerne slapp over byen i slutten av 2. verdenskrig, nærmere bestemt den 6. august 1945. I den anledning er Hiroshima en... ..

Les mer

Hakone

Japan

Byen Hakone ligger knapt 10 mil fra Tokyo i den sydvestre delen av prefekturen Kanagawa. Den er en del av nasjonalparken Fuji Hakone Izu, et internasjonalt kjent feriested takket være sine mange varme kilder. Her kan du nyte utsikten av vulkanen... ..

Les mer