Reise til Armenia

Haghpat i Armenia

Vakre klosterkompleks, et fantastisk fjellandskap og omfavnende gjestfrihet kan man forvente seg på en reise til Armenia, som er det minste av de tre landene i Sør-Kaukasus.
Hovedstaden Jerevan er en av verdens eldste byer og der er også den mest avslappende av hovedstadene i Kaukasus. Av Armenias 3 millioner innbyggere bor en tredjedel i  Jerevan. Det er en rolig by der innbyggerne har sitt tempo og trafikken et annet tempo. Her finnes det dusinvis teater, konserthaller og gallerier.
Man kan se mange fine steinhus på en reise til Goris, som ligger i den sørøstlige delen av Armenia. Det er en herlig by å rusle omkring i og småprate med lokalbefolkningen. Ikke langt herfra finnes også det flotte Tatevklostret, som tidligere var et sentrum for forskning og kunst.
Om man reiser til Khor Virap i den vestre delen av Armenia, og dermed rett ved grensen til Tyrkia, får man en vakker utsikt over det bibelske fjellet Ararat.
Du er velkommen til å bli med Phoenix på en reise gjennom det fasinerende Aserbajdsjan, Georgia og Armenia som tilsammen utgjør Sør-Kaukasus.

Rundresor


Gergeti Trinity Church i Kazbegi, Georgien

Armenia-Georgia-Aserbajdsjan


Bli med på en spennende reise til de tre kulturlandene Aserbajdsjan, Georgia og Armenia i det fascinerende Kaukasia, området mellom Svartehavet og Det kaspiske hav, og grenselandet mellom Europa og Asia. Kaukasia byr på utrolige naturopplevelser og...